Nexus Nederland biedt met de xmCare EPD suite GGZ- en FZ-organisaties geïntegreerde functionaliteit die de registratie- en zorgprocessen ondersteunt. Het xmCare EPD biedt veel flexibiliteit en kan op maat worden ingericht, zodat het naadloos aansluit op de werkprocessen in de organisatie. Hierbij kunnen desgewenst (web)applicaties van andere leveranciers worden geïntegreerd in xmCare EPD, zodat zorgverleners in één omgeving kunnen werken. Naast de ondersteuning van de uitvoering van zorg, moet ook de volledige declaratie en het verwerken van de bijbehorende retourinformatie per financieringsvorm worden ingeregeld.

Beter Healthcare heeft diverse professionals in dienst met ruime ervaring in de Geestelijke Gezondheidszorg en de Forensische Zorg en heeft uitgebreide kennis van de xmCare EPD suite in huis. In deze complexe omgeving kunnen wij u ondersteunen op de volgende gebieden:

Wij brengen u graag in contact met onze referentie organisaties. Tevens kunt u met uw oriënterende vragen altijd bij ons terecht. Onze professionals staan u graag te woord over hoe wij u het beste kunnen ondersteunen!