Uw implementatie en beheer gewaarborgd

Een veel gehoord probleem binnen ziekenhuis is het tekort aan tijd en personeel bij het beheren, updaten en optimaliseren van de financiële applicaties in hun elektronisch patiëntendossier (EPD). Het succes van een implementatie- of optimalisatieproject valt of staat door het hebben van de juiste mensen in uw projectteam. Met de professionals van Beter Healthcare haalt u voor iedere fase van het project de juiste dieptekennis van het EPD in huis. Deze kennis en ervaring hebben wij opgedaan binnen diverse ziekenhuisorganisaties.

Financiële EPD-modules

Het functioneel beheer van de financiële modules van het EPD vereist uitgebreide kennis. Het is van belang dat men verstand heeft van de complexe regelgeving rondom registratie en facturatie, maar daarnaast ook van de zorgprocessen die aan deze registratie ten grondslag liggen. Onze specialisten bij Beter Healthcare hebben werkervaring op zowel het gebied van zorgadministratie als EPD-implementatie en beheer.

De rollen die wij in kunnen vullen

Onze consultants ondersteunen uw organisatie bij projecten, vervanging bij ziekteverzuim/verlof of uitbesteding van applicatiebeheer. Ze hebben een hands-on mentaliteit en specifieke module-kennis in huis om als inrichtingsspecialist op te treden. Daarnaast zijn diezelfde consultants in staat het project te leiden, teamleden te coachen en adviezen te geven op basis van eerdere trajecten.

Wij lichten onze dienstverlening met alle plezier nader toe in een vrijblijvende (digitale) afspraak. Neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord.