Beter Healthcare heeft ruime ervaring met Elektronisch Patiënt Dossier (EPD) en Elektronisch Cliënt Dossier (ECD) implementaties. Onze consultants hebben kennis van de meest gangbare EPD’s en ECD’s. Wij kunnen u helpen met de voorbereiding, implementatie en nazorg.  

Onze consultants starten altijd vanuit een analyse van de gewenste procesondersteuning/werkwijze. Wij hebben verstand van de verschillende EPD’s/ECD’s en kunnen u adviseren over de beste inrichting en het gebruik. Tevens hebben wij veel ervaring met diverse producten en kunnen u hierdoor adviseren over de meest optimale en gebruikersvriendelijke toepassingen. 
Onze consultants hebben jarenlange praktijkervaring en daar waar van toepassing, zijn er trainingen gevolgd en certificaten behaald.  

Daarnaast adviseren en ondersteunen wij uw organisatie bij het verandermanagement project wat nodig is om van deze implementatie een succes te maken. Wilt u van gedachten wisselen met ons over het impactvolle traject wat u voor de boeg staat? Neem dan contact met ons op of bel naar +31(0)88 455 86 00.

EPIC CONSULTANCY
Cura Consultancy
MIJNCARESS CONSULTANCY
X(m)care consultancy