2020-10-02T09:09:48+02:00

VACATURE BETER CARE ADVISEUR

Wij timmeren aan de weg met onze eigentijdse en persoonlijke stijl van adviseren en zijn op zoek naar uitbreiding van ons team! Heb jij lef om als strategisch partner en veranderaar een structurele meerwaarde voor de zorg te creëren? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Beter Care adviseur!

2020-10-08T09:03:35+02:00

HET BETERE TOTAALBEELD

Beeldmanagement beperkt zich al lang niet meer tot de afdeling Radiologie. In het ziekenhuis maakt vrijwel ieder specialisme op de één of andere manier beelden van een patiënt, in welke vorm dan ook. Strategisch beeldmanagement draagt niet alleen bij aan overzichtelijkheid van patiëntdata, maar ook aan efficiënte dataopslag en gestructureerd ICT-beheer. In deze whitepaper geven wij een overzicht van de zes meest voorkomende basisconfiguraties. Zo helpen wij u om grip te krijgen op de complexe wereld van het medisch beelddossier.

2020-10-02T09:09:22+02:00

VACATURE DBC EXPERT

Om onze financiële dienstverlening verder uit te breiden, zijn we op zoek naar zorgadministratie en EPD-experts uit de ziekenhuiszorg en/of GGZ. Wil jij ervoor zorgen dat zorginstellingen hun financiële zaken goed op orde hebben? En heb je affiniteit met EPD-gerelateerde projecten? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Bekijk hier de vacature en solliciteer direct.

2020-10-02T09:10:22+02:00

VACATURE (MANAGEMENT) CONSULTANT / PROJECTLEIDER GEGEVENSUITWISSELING

Ben jij een steengoede consultant die op managementniveau kan adviseren en projecten kan leiden op het gebied van gegevensuitwisseling in de zorg? Wil je onderdeel zijn van een betrokken team dat zich inzet om middels ICT-toepassingen en samenwerking, binnen en buiten de muren van een instelling, de zorg beter te maken? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!