IS H 950 x 320

SAP IS-H (Industry SOLUTION - Healthcare)

SAP AG is een internationale speler op het gebied van ERP oplossingen, zoals logistiek, finance and controlling etc. Bovenop deze ERP modules worden ook zg. Industry Solutions geleverd, waaronder een oplossing voor de Healthcare (IS-H). Deze oplossing ondersteunt de patiënt logistieke processen (planning, inschrijving, wachtlijsten etc.) en de financiële processen (DBC/DOT, Facturatie etc.) Ook in Nederland zijn diverse ziekenhuizen die gebruik maken van IS-H als ZIS laag, al dan niet in combinatie met i.s.h.med van Cerner als EPD.

Onze consultants hebben ervaring in alle SAP IS-H gebruikende ziekenhuizen in Nederland. Of het nu gaat om nieuwe implementaties, onderhoud, integratie, conversie, implentatie consultancy of uitrol van releases, wij kunnen u op alle gebieden met onze dienstverlening ondersteunen. 

Daarnaast hebben wij voor diverse instellingen de standaard trainingen verzorgd, van eindgebruikerstraining tot aan trainingen voor functioneel beheer. Naast functionele consultancy kunnen wij u ook ondersteunen met technische (Abap) consultancy.