Opleiding 950 x 320

Opleidingen

Algemene OPleidingen

Vanuit de praktijkervaring hebben wij een aantal algemene opleidingen ontwikkeld. Doelstelling is het opleiden van uw medewerkers met als basis natuurlijk de theorie, maar vooral ook de ervaringen in de praktijk. Enkele voorbeelden zijn: Projectmatig werken, Gestructureerd Testen en Requirements Definition.

INhoudelijke opleidingen - Modulair opgebouwd

Het ZIS/EPD vormt het basissysteem voor het vastleggen van zowel zorglogistieke en zorginhoudelijke gegevens. Speciaal voor ziekenhuizen heeft Beter Healthcare een aantal bouwstenen ontwikkeld waarin rekening wordt gehouden met (nieuwe) medewerkers die hier nog geen kennis van hebben. Tegelijk wordt de huidige medewerkers de mogelijkheid geboden aanvullende kennis van specifieke onderdelen op te doen. Doordat de training kan worden gegeven op de eigen omgeving, wordt maximale herkenbaarheid voor de deelnemers bereikt. Uit de bouwstenen kan een maatwerk opleidingsprogramma worden samengesteld.

EINDGEBRUIKERS opleiding

Verder kunnen wij u ondersteunen in het ontwikkelen en geven van eindgebruikersopleidingen. Wij hebben ervaring met het ontwikkelen van deze opleidingen vanuit het proces, wat zorgt voor een hoge herkenbaarheid en acceptatie bij de gebruikers. Wij doen dit voor verschillende soorten applicaties zoals Chipsoft, SAP, i.s.h.med, Epic en andere.