Knipsel NL doet 2017

Op zaterdag 11 maart was het weer zover, onze jaarlijkse NLDoet klus. Dit jaar hebben we geholpen bij Cello, helaas niet met de aanleg van de nieuwe belevingstuin, maar we zijn wel met de cliënten met een ernstig verstandelijke beperking een mooie wandeling gaan maken. Dit was natuurlijk eens geheel iets anders maar ook dit verbond ons weer met de gezondheidszorg. Na een gezellig bakje koffie en thee en natuurlijk de route terug wandelen waren enkele cliënten absoluut moe maar ook erg voldaan. Wij hebben nog geholpen met het middag eten en toen de tuin helemaal lente klaar gemaakt zodat de cliënten als het weer lekker wordt gewoon naar buiten kunnen.

Ook dit jaar waren we weer met een flink team vanuit Beter Healhtcare bestaand uit medewerkers, partners en een aantal kinderen. Het weer was prima om de klus te klaren en mede dankzij de organisatie was de sfeer opperbest. Een heerlijke lunch en een drankje op z'n tijd werden natuurlijk niet overgeslagen!

Na al het kluswerk hebben we nog een gezellige evaluatie gedaan onder het genot van een Pizza en een drankje en kijken we alweer uit naar volgend jaar.

Vanuit de organisatie hebben we begrepen dat de cliënten het super vonden. Daarnaast zagen we echt vriendschappen opbloeien tussen medewerkers en cliënten, wat natuurlijk echt mooi is.

Op naar het volgende jaar, 10 maart 2018 is nu reeds gereserveerd in onze agenda.