NLDoet2016 950 x 320

NLDOET 2016

Op zaterdag 12 maart was het weer zover, onze jaarlijkse NLDoet klus. Dit jaar hebben we geholpen bij het zomerklaar maken van de speeltuin in Rosmalen, die gedurende het hele jaar door vrijwilligers wordt gerund. We hebben kunnen helpen bij diverse werkzaamheden zoals bladeren harken, vegen, perken aanharken, vlaggen hangen, zitbanken plaatsen, speeltoestellen schoonmaken, houtsnippers aanbrengen en het paviljoen schoonmaken.

Ook dit jaar waren we weer met een flink team vanuit Beter Healhtcare bestaand uit medewerkers, partners en een aantal kinderen. Het was prachtig weer om de klus te klaren en mede dankzij de organisatie en de andere NLDoet vrijwilligers was de sfeer opperbest. Een heerlijke lunch en een drankje op z'n tijd waren uitstekend verzorgd, waarvoor onze dank!

Na al het kluswerk hebben we nog een gezellige evaluatie gedaan onder het genot van een pannenkoek en een drankje en kijken alweer uit naar volgend jaar.

per 1 april gaat de speeltuin open zodat alles weer schoon en fris is voor het speelseizoen 2016 voor alle kinderen uit de omgeving.