Modulaire training 950 x 320

Modulaire TRAININGEN

Modulair opgebouwd

Het ZIS/EPD vormen de basissystemen voor het vastleggen van zowel zorglogistieke en zorginhoudelijke gegevens. Speciaal voor ziekenhuizen heeft Beter Healthcare een aantal bouwstenen ontwikkeld waarin rekening wordt gehouden met (nieuwe) medewerkers die hier nog geen kennis van hebben. Tegelijk wordt de huidige medewerkers de mogelijkheid geboden aanvullende kennis van specifieke onderdelen op te doen. Doordat de training kan worden gegeven op de eigen omgeving, wordt maximale herkenbaarheid voor de deelnemers bereikt. Uit de bouwstenen kan een maatwerk opleidingsprogramma worden samengesteld.

Trainers uit het werkveld

Inhoudelijk bestrijken de trainingen alle ins en outs van het ZIS/EPD. Een heldere aanpak door trainers die ervaring hebben met zorginstellingen en bekend zijn met de actualiteit van veranderende zorgprocessen. Voor de deelnemer resulteert dit in een optimale mix tussen theorie, praktijk en herkenbaarheid.

Maatwerk en interactie

Beter Healthcare verzorgt de trainingen in samenwerking met Beter Education, volgens de methode van High Impact Training (HIT). Die staat garant voor maatwerk en veel ruimte voor interactie, ofwel volop persoonlijke aandacht.