Implementatieconsultancy

Implementatie consultancy

Focus op mensen

Invoering van nieuwe procesondersteunende applicaties zoals ZIS, EPD, ECD, ERP en deelapplicaties vereist veel beraad en het wegnemen van weerstanden. Beter Healthcare is veel meer dan een implementatieteam; wij zorgen ervoor dat uw mensen met het nieuwe pakket gaan werken. Hiertoe zijn we getraind in verandermanagement en brengen we veel branchekennis mee. Met volop project- en implementatie-ervaring in de zorg weten we hoe je de organisatie mee krijgt.

SNAPPEN WAT DE DOKTER WIL

Beter Healthcare werkt met topprofessionals die door hun jarenlange ervaring in de zorg de processen kennen. Zij snappen wat de dokter of de zorgprofessional wil. Zij kunnen effectief doorvragen voor de beste oplossing en begrijpen de ‘vraag achter de vraag’: waar de klant eigenlijk naartoe wil. Makkelijk is dat niet, want de zorgmarkt is complex en veranderlijk. Een helikopterview is nodig om al die mensen succesvol te kunnen begeleiden van ‘geen systeem’ naar IT-ondersteund werken.

Communicatieve kracht

Gebruikers betrek je door veel te communiceren, vragen te stellen en te demonstreren hoe het nieuwe systeem de processen stroomlijnt en hun werkzaamheden ondersteunt. Ook het betrekken van gebruikers bij ontwerpen en testen zorgt voor betrokkenheid. Zo creëren we draagvlak van hoog tot laag. Sociale vaardigheden zijn hierbij cruciaal. Onze consultants worden streng beoordeeld op hun bijzondere communicatieve kracht. Zij verstaan zich even makkelijk met eindgebruikers als management als medische staf.

Diverse applicaties

Onze consultants hebben uitgebreide ervaring met diverse applicaties, of het nu gaat om de in Nederland gebruikte Ziekenhuis Informatie Systemen en EPD's (Epic, CS-EXIZ/HiX, IS-H, i.s.h.med) of om bijvoorbeeld applicaties in gebruik door de medisch ondersteunende diensten (Labosys, GLIMS, ViPharma, Clinical Assistant etc.).