ishmed 950 x 320

i.s.h.med consultancy

I.s.h.med is het EPD van Cerner dat volledig geïntegreerd is met SAP for Healthcare. Door de modulaire opbouw zijn diverse zorgprocessen te ondersteunen zoals ordercommunicatie, OK, SEH, Medicatie, Radiologie etc. Naast de procesondersteuning is het patiëntdossier ook voor alle gebruikers in de organisatie in te richten volgens de eigen werkprocessen. 

Onze consultants hebben uitgebreide ervaring met de toepassing en inrichting van deze modules die zijn opgebouwd bij de Nederlandse i.s.h.med gebruikende instellingen en/of bij de productleverancier. Denk hierbij aan het inrichten en uitrollen van het EPD, het Paramedisch Dossier en de verpleegkundige ondersteuning door middel van het EVD met verpleegplannen. Ook integratie met medisch ondersteunende diensten door middel van digitale ordering hebben wij voor diverse instellingen ingericht.

Aangezien i.s.h.med wereldwijd draait, wordt hierin ook volop ontwikkeld. Een goed voorbeeld hiervan is de nieuwe user interface (SmartUI). Door onze samenwerking met de leverancier (Cerner) zijn onze consultants altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij uw organisatie optimaal ondersteunen.

Naast functionele consultancy kunnen wij u ook ondersteunen met technische (Abap) consultancy.