financieel juridisch 2 950 x 320

Financieel/juridisch advies

ONDERHANDELEN

Het onderhandelen over ICT-gerelateerde overeenkomsten is een vak apart. Onderhandelingsvaardigheden, alsmede een gedegen kennis van de leveranciers met hun manier van denken en dan ook nog veel ervaring aan de zorgorganisatie-kant is  een zeldzame combinatie. Wij hebben inmiddels veel goede resultaten bereikt, samen met het management, ICT en Inkoop van zorginstellingen. Zowel op het financiële vlak, als in de sfeer van contractuele bepalingen. Opmerking van een senior inkoper; “dit is de eerste keer dat ik een ICT contract heb gezien, wat na de implementatie tot op de letter en de cent bleek te kloppen”

Ook worden wij met regelmaat gevraagd contracten te her-onderhandelen of te her-ijken, omdat de realiteit na een aantal jaren  nogal weerbarstig bleek te zijn.

Daar waar nodig kunnen we ook gespecialiseerde juridische ondersteuning aanbieden. 

 

JURIDISCHE ONDERSTEUNING

Je hebt ze liever niet nodig, advocaten. Maar soms kan het niet anders. Bij grote en belangrijke contracten is het goed juridische toetsing te hebben. Denk daarbij ook aan het steeds grotere aandeel van  buitenlandse leveranciers op de markt, die bovendien ook gehouden zijn aan buitenlandse wetgeving. Vanaf het begin rekening houden met alle juridische aspecten kan veel rompslomp en de daarmee gepaard gaande kosten besparen. Ook als later blijkt dat geschillen niet in goed overleg opgelost kunnen worden is juridische assistentie soms een noodzaak, maar dan wel graag van mensen die de gezondheidszorg kennen en ook de in’s en out’s van de ICT industrie. Beter Healthcare heeft goede ervaringen met dit soort juridische zaken en kan indien de nood aan de man is u in contact brengen met de juiste gespecialiseerde advocaten.