Epic 950 x 320

Epic Consultancy

Epic is een belangrijke speler geworden op de Nederlandse ZIS/EPD markt. Het product staat steevast op de shortlist van ziekenhuisorganisaties die zich aan het oriënteren zijn op een nieuw ZIS/EPD systeem. Epic levert software die bestaat uit diverse applicaties die gezamenlijk het totale zorgproces binnen het ziekenhuis omvatten. De applicaties werken los van elkaar en zijn individueel in te richten, maar er is ook communicatie tussen en over de diverse applicaties heen. Met de software van Epic heb je als klant veel mogelijkheden qua instellingen en functionaliteit, waarmee je de zorgprocessen op een optimale manier en naar de wensen van de organisatie kunt inrichten.

De applicatiedeskundigen die de inrichting van het systeem gaan verzorgen, dienen zich te certificeren in één of meerdere specifieke applicaties. Met ondersteuning van de consultants van Epic richten zij het gehele systeem in naar de wensen en behoeften van de organisatie.

Door onze uitgebreide ervaring met Epic als bedrijf en Epic als software-product kunnen wij u assisteren bij uw oriëntatie. Als u uiteindelijk kiest voor een Epic implementatie, hebben wij implementatie consultants in dienst die ervaring hebben met de nieuwste Epic implementatie-methodologie, die zij hebben opgedaan zowel bij de klant als bij het bedrijf Epic zelf.

De consultants van Beter Healthcare hebben allemaal meerdere ziekenhuizen ondersteund bij hun implementaties in diverse Epic applicaties. Wij kunnen u helpen bij de voorbereiding, zodat u een vliegende start maakt, bij de inrichting van de software gedurende het implementatietraject, Go-Live support en verdere optimalisaties, beheer en uitrol.

Daarnaast bent u ook voor projectmanagers om het hele project te overzien, projectleiders voor uw applicatieteams, implementatiespecialisten voor ondersteuning bij inrichting en configuratie en interfacespecialisten voor uw koppelingen en conversies bij Beter Healthcare aan het juiste adres.