Chipsoft 950 x 320

Chipsoft CS-EZIS en HiX

Heeft uw zorgorganisatie voor HiX gekozen of wilt u dat HiX / CS-EZIS nog beter aansluit bij uw zorg- en bedrijfsprocessen? De ervaren consultants van Beter Healthcare helpen u graag hierbij.

Chipsoft is uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van ZIS/EPD software. Ruim de helft van alle Nederlandse Ziekenhuizen maakt gebruik van deze uitgebreide suite aan Zorg- ICT software, en hiernaast andere zorginstellingen zoals Revalidatiecentra, GGZ instellingen en Zelfstandige Behandelcentra. Chipsoft wordt gezien als ICT partner voor de gehele zorgketen.

De oplossingen van Chipsoft bieden een breed scala aan mogelijkheden. Voor intramuraal gebruik tot ketenondersteuning: dossiervoering, zorglogistiek, zorgadministratie en planning. De oplossingen op het gebied van E-Health vormen de link naar Patiënt Empowerment. HiX stelt de patiënt centraal en biedt mogelijkheden tot regievoering in zijn eigen zorgproces en dossiervoering.

De Nederlandse Zorgsector is in beweging. De vraag naar 'veilige innovatie' is groot. Fusies en regionale samenwerkingen stellen hoge eisen aan de informatieuitwisseling tussen de ZIS/EPD systemen. De steeds mondiger wordende patiënt wil toenemende regie en grip op zijn zorgproces middels e-Health en overige mobile health toepassingen. En ten slot drukken wet- en regelgeving en krimpende ICT budgetten op de beheerorganisatie en daarmee op de kwaliteit van de ZIS/EPD oplossing.  De vraag naar certificering en duurzame implementatiestrategieën is hoog.

Dit geldt ook voor Chipsoft gebruikend zorglandschap. Beter Healthcare innoveert in projectenverband samen met koploper implementaties en wordt dagelijks met actuele vraagstukken geconfronteerd. We volgen de ontwikkelingen nauwlettend en onderhouden een breed netwerk aan klanten, leveranciers en (overheids-)instellingen.

De consultants van Beter Healthcare helpen u bij het selecteren en realiseren van de juiste oplossing, ongeacht in welke fase uw organisatie zich bevindt.

Onze consultants denken met u mee! We adviseren onze klanten in besluitvormingstrajecten en begeleiden hun organisaties in ICT verandertrajecten. We nemen voor u de lead als het gaat om effectief projectmanagement en gaan daadkrachtig te werk tijdens implementatie -test- en opleidingstrajecten. Hierbij staat de mens en het proces centraal.

We delen onze opgedane kennis en brengen u in contact met referentieziekenhuizen. Ook als sparringpartner kunt u met oriënterende vragen altijd bij ons terecht.